Bueckenholt

Bierfirma - Hobbybrouwerij

Hobbybrouwerij Bueckenholt is een initiatief van Koen Peeters en Joris Recko.

Koen en Joris zijn twee gezworen kameraden die reeds lange tijd een gemeenschappelijke passie voor bier delen. Door hun zoektocht naar nieuwe en vooral smaakvolle bieren werd het hen steeds meer duidelijk hoe rijk de traditie van het Belgische bier wel is. Wat echter opviel was dat er in de omgeving (Joris woont te Berg-centrum, Koen te Beneden-Veltem) weinig overbleef van die prachtige traditie.

Omdat tradities niet verloren mogen gaan, begonnen ze in 2010 zelf met het brouwen van bier: hobbybrouwerij Bueckenholt was een feit.

Deze hobby groeide uit tot een passie. Gebeten door de rijkheid aan traditie van de Belgische biercultuur en de passie voor het zelf brouwen van lekkere, evenwichtige en smaakvolle bieren, begonnen ze in 2013 met het commercialiseren van hun bier en richtten ze de bierfirma Bueckenholt brouwbroeders op. Hun eerste 2 recepten werden sindsdien gebrouwen door Brouwerij Bier Anders in Halen. Vanaf februari 2015 brouwen ze hun bier zelf in de brouwerij van Campenhout.

Verkoop

flessen zijn verkrijgbaarin 33cl en 75 cl.

flessen zijn verkrijgbaarin 33cl en 75 cl.

Je kan je onze bieren verkrijgen op verschillende plaatsen in de buurt van de hobbybrouwerij, we verwijzen je dan ook graag door naar onze verschillende verdeelpunten (zie hieronder).

Onze bieren zijn ook steeds beschikbaar tijdens onze garageverkoop, elke donderdag open van 18u tot 20u. Bel gerust aan!  Voor de adresgegevens verwijzen we je graag door naar onze contactgegevens

Wij beschikken ook over geschenkverpakkingen zoals biermanden (op bestelling) in verschillende afmetingen. 

Wenst u meer informatie aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wil je eens proeven van ons bier? Dat kan op de verschillende evenementen in Herent of Kampenhout.

Elke donderdag open van 18u tot 20u. Grote Spekstraat 5a te 3020 Veltem-Beisem

Elke donderdag open van 18u tot 20u. Grote Spekstraat 5a te 3020 Veltem-Beisem

Unknown.jpeg

Verkoop bij jou in de buurt.

Prik en TiK KAmpenhout

Carrefour Herent